Miért pont a Havita multivitamin?

Egyre többen tudják, hogy bármennyire is egészségesen és változatosan étkezünk, sajnos nem tudunk pusztán táplálkozással minden fontos tápanyagot bevinni a szervezetünkbe. Emiatt extra pótlásra van szükség, amit multivitamin készítmény szedésével tudunk megoldani.

Havita multivitamin egy olyan étrendkiegészítő, mely tartalmaz minden szükséges tápanyagot, melyre nagy szüksége van a szervezetünknek az optimális működéshez. Ha ellátogatunk a közeli szupermarketbe vagy patikába, esetleg online nézegetünk, akkor könnyen azzal szembesülhetünk, hogy rengeteg gyártó és még több termék áll rendelkezésre. Nagyon nehéz választani a hatalmas kínálatból, így érthető, ha bizonytalanok vagyunk. A táplálékkiegészítő kiválasztása során nagy segítséget nyújt, ha alaposan átgondoljuk, hogy milyen célból szeretnénk vásárolni. Ha rendelkezünk egy labor eredménnyel, az különösen hasznos lehet, hiszen így láthatjuk, hogy van-e valamilyen vitaminhiányunk. Ha nincs, az mindenképpen jó hír, azonban ez nem azt jelenti, hogy nem kell multivitamint szedni. A táplálkozási szakértők, illetve dietetikusok ajánlása alapján egy jó minőségű multivitamin készítmény szedésére mindenkinek szüksége lenne.

A Havitamin multivitamin egy magyar gyártású vitamincsalád, melynek több típusa is kapható, attól függően, hogy milyen problémára keressünk megoldást. Minden dobozban 31 kicsi, ugyanakkor komplex csomag található, melyben az aznapra összeállított vitaminok találhatók. A vitaminok HACCP és GMP minősítéssel rendelkező csúcstechnológiás gépparkkal rendelkező üzemben kerülnek legyártásra. Minden egyes termék biztonságos, ellenőrzött forrásból származó alapanyagokból készül. Emellett a vitaminok nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat.