Milyen madárriasztók vannak a sunikft.hu webáruházban?

Ma már nem kell a jól ismert madárijesztőket alkalmazni, ha szeretné otthonától vagy cégétől távol tartani a madarakat. Számos modern madárriasztó van, amelyek hatékonyan segítenek távoltartani a nem kívánatos madarakat.

Madárriasztó ma már többféle formában elérhető, így mindenki eldöntheti, hogy számára melyik az ideális, mi válik be jobban. Bármilyen madárriasztót szeretne alkalmazni, a védendő területet érdemes előzetesen megtisztítani. A madarak által termelt bélsár egészségügyi szempontból komoly problémát jelent, ugyanis nagyon sok kórokozót és betegséget hordoznak. Ma már többféle madárriasztó áll rendelkezésre, attól függően, hogy milyen területre vagy milyen típust szeretne használni. Vannak kifejezetten ipari felhasználásra szánt madárriasztók és vannak a lakosság számára létrehozott darabok. A legegyszerűbb darabok az élethűnek látszó műmadarak, például a bagoly. A kiterjesztett szárnyú ragadozó madarat feltűnő helyre érdemes tenni, ahol észreveszik a nem kívánatos madarak. Ha a cél az, hogy a madarak ne tudjanak letelepedni, megpihenni az erkélyen, tetőn, párkányon, tehát a ház különféle részein, akkor érdemes fizikai védelmet bevetni, még pedig madárriasztó tüske formájában.

A madárriasztó kiválasztásakor az is lényeges kérdés, hogy beltéren vagy kültéren szeretné alkalmazni. A villanó fénnyel riasztó madárriasztók főként beltéri alkalmazásra lettek kifejlesztve, például raktárba, hangárba, csónakházba, sportcsarnokba vagy parkolóházakba. A hanggal riasztó madárriasztó kapcsán érdemes tisztában lenni vele, hogy az emberi fül számára is halható hanggal riaszt. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a madárriasztók kapcsán, akkor célszerű ellátogatni a sunikft.hu webáruházba, ahol a kínálatot is megtekintheti!