Milyen típusú kandallók közül lehet válogatni?

Az elmúlt pár évben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kandallók, egyre több lakástulajdonos szeretné ezt a hangulatos fűtőalkalmatosságot otthonába. Ha Ön is rendelkezik kandallóval, azonban cserélni szeretné vagy szeretne egy újra beruházni, akkor érdemes tisztában lenni vele, hogy milyen típusok közül választhat.

A különféle kandalló típusok közül ezen a linken tudhat meg bővebb információkat! Habár egyszerűnek tűnhet az elképzelés, hogy beszerez egy kandallót, mindazonáltal, ha el kezd keresgélni, hamar látni fogja, hogy számos különféle típus közül lehet válogatni. Érdemes előzetesen tájékozódni, hogy milyen típusok közül tud válogatni, így sokkal valószínűbb, hogy megfelelő döntést fog hozni. Alapvetően négyféle kandalló típus létezik: gáztüzelésű, etanolos, fatüzelésű és elektromos. A fatüzelésű kandallók a klasszikus, régi nyugati fűtő egységek. Ha a romantikus, tűzpattogós kandallók a fontosak Önnek, akkor ez a típusú kandalló az ideális választás. A tisztább, hagyományosabb megjelenés után vágyakozók számára a gáztüzelésű kandalló a tökéletes választás. Ezeket könnyebb felszerelni és közel sem kell annyit takarítani, mint a fatüzelésű kandallókat.

Az elektromos kandallók szintén nagyon egyszerűen felszerelhetők. Ami még előnyös, hogy nagyon költséghatékony felépítéssel rendelkeznek. A kellő hőmennyiség biztosítása szempontjából kiváló választás az elektromos kandalló. Az etanolt égető kandallók nem olyan népszerűek, mint az előbb említett típusok, mivel hőtermelés szempontjából nem teljesítenek annyira jól, mint a másik három típus. Viszont az etanolt égető kandallók előnye, hogy könnyen telepíthetők és sokféle kivitelben kaphatók. Tanulmányozza a különféle típusokat és válassza ki az Önnek megfelelőt!