Minőségi géptároló online is várja!

Kis és közepes kültéri tárolási megoldásként érdemes megfontolni egy ideiglenes géptároló sátrat. A kisebb modellek tökéletesek kisgépekhez, míg a nagyobb méretek, különösen a professzionális termékcsaládban, tökéletesen alkalmasak a nagyobb munkagépek számára.

Géptároló online várja a gravetti.hu weboldalra kattintva, tehát ha könnyen és gyorsan szeretne beszerezni egy minőségi géptárolót, akkor nem kell messzire mennie.  Könnyedén javíthatja tárolósátorának stabilitását. A Storm biztonsági készlet robusztus feszítőhevedereket és talajfelszereléseket tartalmaz. Felülettől függően professzionális talajcsapok vagy betonhorgonyok választhatók. A géptároló csomag magas szintű stabilitást biztosít. A géptároló sátor ellenáll bizonyos szélerőknek vagy erőhatásoknak – a pontos értékeket az egyes termékekhez tartozó egyedi termékleírásokban találja meg. A terhelések kiszámítása a teljes szerkezet stabilizálása és rögzítése alapján történik, speciálisan tervezett acélkábelekkel, horgonyokkal és megerősített feszítőhevederekkel, racsnis feszítőkkel. A munkasátor kemény vagy puha felületekhez rögzíthető. A tárolók nem garantáltak hó- és szélterhelés esetén, de a csomag továbbra is ésszerű választás ezen termékek stabilitásának és szélállóságának növelésére.

Ha a tároló megsérül, fontos, hogy azonnal megjavítsák. Csak egy ép sátor stabil és biztonságos. A ponyváktól a vázelemekig hívjon minket, vagy tekintse meg a tartozékok és alkatrészek oldalát ha bármi probléma merül fel. Szívesen adunk tanácsot a javításokkal kapcsolatban. A sátorburkolat kisebb javításait kültéri menedékjavító készleteink segítségével a vásárló maga is elvégezheti. Amennyiben többet tudna meg géptároló sátraink előnyeiről, vagy rendelni szeretne keresse fel még ma a gravetti.hu weboldalt.