Minőségi veszélyes hulladék szállítás

Csapatunk a veszélyes hulladékot lerakóhelyekre és hasznosítóhelyekre juttatja, de minden esetben a legrövidebb úton juttatják el ide a veszélyes hulladékot, hogy senkit se veszélyeztessen a hulladék. Veszélyes hulladék gyakran felgyűlhet otthon vagy akár egy vállalatnál is, mi pedig szívese segítünk majd az elszállításában. További részleteket weboldalunkon talál.

Veszélyes hulladék szállítás végtelenül kedvezményes áron csakis a nakor.hu weboldalon, ezért ha önnél is felgyűlt a veszélyes hulladék, és nem tudja mihez kezdjen vele, akkor megéri  hozzánk fordulni, hiszen mi azonnal elszállítjuk a kisebb és nagyobb mennyiségű veszélyes hulladékot is. Csapatunk szívesen vállal hulladék szállítást nagyobb cégeknek és magánszemélyeknek is, tehát bátran fordulhat  hozzánk. A veszélyes hulladékok közé tartozik fáradt  olaj, az azbesztes pala, a spray hulladék, a különböző akkumulátorok, a festékes hígítók és  a szennyezett felitatók is, és ha csapatunkat hívja,  akkor ezektől a hulladékoktól könnyen és gyorsan megszabadulhat majd. Nem kell aggódnia a dokumentumok miatt sem hiszen csapatunk azokban is segít.

Amennyiben bővebb leírást olvasna a veszélyes hulladékokról kattintson a nakor.hu weboldalra és itt mindent megtudhat majd, megtalálhatja az árakat és megtekintheti a teljes veszélyes hulladék listát is. Weboldalunkon minden szolgáltatásunkról bővebben olvashat majd. Ha kérdéseket szeretne feltenni az árakról, a veszélyes hulladékokról vagy a szállításról, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot odaadó  ügyfélszolgálatunkkal a nakor@t-online.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran telefonszámunkat a +36 34 540 454-et és itt kollégáink minden kedves érdeklődő azonnali rendelkezésére   állnak majd és válaszolnak minden feltett kérdésre.