Clementoni mechanikus műhely emelőszerkezetek daru és csiga egy szettben

A 7 és 8 éves korosztály számára már egyre nehezebb olyan játékokat találnunk, melyek lekötik a figyelmét, az mellett izgalmasak is, de még az előnyükre is válhatnak.

Clementoni mechanikus műhely emelőszerkezetek daru és csiga kiváló ajándék lehet 7 és 8 éves kisfiúk számára. Az mellett, hogy nagyon szórakoztató játék még betekintést is nyújt a fizika világába, ugyanis izgalmas kísérletek tudunk elvégezni a szett segítségével. A szettben minden szükséges elemet megtalálunk ahhoz, hogy megépítsük a legmenőbb teherautókat vagy darukat. Úgy variálhatjuk őket, ahogy csak szeretnénk, több mint 20 különböző modellt állíthatunk össze belőle. Továbbá azon belül, hogy izgalmas és szórakoztató, úgy vezethetjük be a gyerekeket a mechanika világába, hogy észre sem veszik. A készlet érdekessége még abban rejlik, hogy található még benne egy kis mechanikus motor, melynek a segítségével meghajthatjuk az elkészített járműveket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megtalálni a gyermeke számára a tökéletes ajándékot születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. Minden kedves érdeklődőnket várjuk sok szeretettel, hiszen az általunk megrendelt termékekkel nem csak időt és pénzt, de energiát is spórolhat. Ugyanis a legszimpatikusabb termékeket egy-két kattintás által megrendelheti, melyet 1-3 munkanapon belül kiszállítunk az egész ország terültén. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy minél több gyermek arcára mosolyt csaljunk. További elérhetőségünk a +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére!