Levendula palánta értékesítés kedvező áron

Ha ön is kedveli a levendulákat és érdekelné a levendulatermesztés, akkor látogassa fel a pannonhalmilevendula.hu weboldalt hiszen itt azt is megtudhatja majd, hogy mire is használják fel a levendulát és milyen előnyökkel rendelkezik.

Levendula palánta értékesíthető a pannonhalmilevendula.hu weboldalon ezért ha netán önt is érdekelné a levendula termesztés és értékesítés, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen itt mindent megtudhat majd erről. A levendulának összesen 21 fajtáját ismerjük napjainkban, de a természetgyógyászatban ezek közül összesen mindössze 3-at használnak fel. A levendula egy félcserje amely a Földközi-tenger partvidékéről származik, de Ázsia nyugati tájain és Kelet-Indiában is gyakran fellelhető. Pannonhalmán hagyományos módon termesztik a francia és az angol levendulafajtákat. Az angol levendula képes megnőni akár 80 centi magasra is, míg a francia változat csak  30 centiméter magasra nő. Az angol és a francia levendula különböző illatokkal rendelkeznek: az angol levendula erősebb, míg a francia már sokkal nőiesebb, parfümösebb illatú.

Amennyiben minden részletet és információt meg szeretne tudni a levendulafajtákról, a levendulák értékesítéséről vagy a termesztésről, akkor ne habozzon, látogassa fel weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a levendulák történelméről is. Ha esetleg kérdések merülnek fel a levendula értékesítéssel, az árakkal, vagy a levendula fajtákkal kapcsolatban, akkor akár fel is teheti nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul, hiszen kollégáink mindenki rendelkezésére állnak méghozzá azonnal.