Bohóc műsor gyerekek számára

Legyen szó bármilyen kültéri vagy beltéri rendezvényről egy bohóc fiú vagy bohóc lány sokkal színesebbé, vidámabbá és érdekesebbé teheti az eseményeket. Hát ne habozzon, hívjon bennünket most!

Bohóc műsor nagyon sok színű rendezvényekkel várja az érdeklődőket. Amennyiben valami különlegesre vágyik, vagy szeretné emlékezetessé tenni egy-egy eseményt, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket. A kínálatunkban a legkisebbek és a nagyobbacskák számára is kínálunk számos érdekes műsort, melyek közül mindenki az igényeihez és a pénztárcájához mérten válogathat. Legyen szó lufihajtogatásról, zsonglőrködésről, bűveszkedésről, LED és tűzzsonglőrködésről vagy éppen arcfestésről vagy óriás buborékos műsorról, nálunk biztosan megtalálja a legszimpatikusabb műsort. Kislányok és kisfiúk egyaránt szeretik a színes partykat, de hogy még különlegesebbé tegyük őket fiú és lány bohócok is rendelhetőek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a musor-iroda.hu oldalára kattintva találhat meg.

A honlapunkon minden bővebb információt megtalál melyre szüksége lehet. Többek között az árainkat is, melyek mind bruttó értékben vannak feltüntetve és még az anyagköltséget is tartalmazzák. A weboldalunkon kérhet árajánlatot is, de elérhetőek vagyunk még telefonon és e-mailban egyaránt. A telefonszámunk a következő: 70/255-1999. Az e-mail címünk pedig repertoar@musor-iroda.hu. Keressen fel bennünket bátran, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére és tőlünk telhetően a maximumra törekszünk. Minden kedves érdeklődőnket várjuk sok szeretettel! Számunkra a gyermeki mosoly a legfontosabb, ugye Önnek is? Jó szórakozást kívánunk mindenki részére!