Műszempilla tanfolyam – sajátítsa el a legújabb trendeket!

Ön is él-hal a divat és a szépség világáért? Minden álma azzal válna valóra, ha ilyen jellegű munkát végezhetne? Teljesítse be hát álmait! Vegyen részt kedvezményes árakon szempillaépítő tanfolyamainkon, és szerezzen olyan tudást, amellyel olyan területen dolgozhat, amelyben nemcsak pénzt kereshet, de magát a végzendő munkát is inkább fogja kedvtelésnek érezni, mint tehernek. Vegyen részt a Szempilla Akadémia egyik kurzusán és szerezze meg a képesítést álommunkájához!

Egy műszempilla tanfolyam a Szempilla Akadémián végezhető el a legkedvezőbb áron. Sőt, akár ingyenesen is, ha a kezdő tanfolyam mellé tőlünk szerzi be a munkához szükséges alapcsomagját. Legyen Ön akár kezdő, akár haladó, vagy akarja csak új elemekkel bővíteni a már meglévő tudását, nálunk megtalálja az Ön számára legideálisabb tanfolyamot. Oktatásaink kizárólag kiscsoportokban zajlanak, hiszen így lehet a leghatékonyabb a tudásátadás. Tudjon meg velünk mindent, amit csak lehet a szempillákról, a szemöldökről és sajátítsa el azokat a módszereket, amelyekkel a legszebb szempillákat vagy éppen szemöldököt varázsolhatja az ügyfelei arcára! Használja ki a lehetőséget arra, hogy nemzetközileg elismert szakemberektől tanulja meg a műszempilla elkészítésének minden csínját-bínját!

A szépségszakmában sosincs megállás. Ha Ön is úgy gondolja, hogy szeretne belecsöppeni ebbe a világba, vagy éppen már benne van, és tartani szeretné a lépést a legújabb trendekkel, akkor nálunk, a Szempilla Akadémián van a helye. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a 36 20 325 6621-es számon, vagy online az info@szempillaakademia.hu e-mail címen, és érdeklődjön induló tanfolyamainkról! Ezen felül pedig felkeresheti weboldalunkat, a szempillaakademia.hu-t, ahol minden szükséges információt megtalál kurzusainkról és a beiratkozás menetéről.