Arcesztétikai kezelések a Körúti Orvosi Centrumban

Szeretné visszanyerni fiatalságát? Meg akar szabadulni ráncaitól és egyéb bőrhibáitól? A Körúti Orvosi Centrum a megfelelő hely az ilyen jellegű vágyai teljesítésére. Ott bármilyen problémára találnak megoldást, akár 20 perc alatt is.

Az összes arcesztétikaikezelések közül a legkeresettebb az ajakfeltöltés hyaluronsavval. Ez a módszer fiatalosabbá teheti egész arcunkat azzal, hogy kiemeli az ajkak teltségét, és akár a dohányzás által kialakult vékony ráncok is eltávolíthatóak, ha hyaluronsavas ajakfeltöltést igényelne. Ez az eljárás azonnali, mindössze 20 percet vesz igénybe, így akár ebédszünetben is elvégezhető. A műtét megbízható, hiszen egyetlen szúráson keresztül visznek be töltőanyagot, anélkül hogy az arc szövetei sérülnének. Ez a módszer olyan hölgyeknek ajánlott, akik elégedetlenek ajkuk formájával, kiemeltebb kontúrú ajkakat szeretnének, vagy akik a dohányzás miatt kialakult kis ráncokat szeretnék eltávolítani.

Az eljárás előnye, hogy nem kell rendszeresen újratölteni a már egyszer feltöltött ajkat, és mivel megbízható minőségű hyaluronsavat használnak, nem kell gyulladásos csomóktól vagy más mellékhatásoktól tartani. A töltőanyag fél-egy év múlva lebomlik, úgyhogy ha nem elégedett a műtét eredményével, az anyag távozása után az ajkak visszanyerik eredeti formájukat, vagy egy másik műtéti beavatkozással újra meg lehet változtatni a formájukat. Ha ilyen ajakfeltöltést szeretne, látogasson el az 1137 Budapest, Szent István krt. 24. i. em. 2. címre, vagy kérjen időpontot a +36 1 785 9895 telefonszámon. További információkért keresse fel http://korutiorvosicentrum.hu weboldalt és győződjön meg saját szemével arról, hogy a Körúti Orvosi Centrum az egyik legmegbízhatóbb, ha arcesztétikai kezelésre lenne szüksége.