Gumi szerviz Szeged városában!

A gumiabroncsok állapotának felmérése elengedhetetlen az évszakok változásakor. Nemcsak külső vizsgálódásra, hanem alapos áttekintésre van szükség a gépjármű zökkenőmentes közlekedéséhez. Főleg nagyobb sebességeknél fontos a megfelelő centrírozás, a kiegyensúlyozatlan autó megbízhatatlan, sőt balesetveszélyes. A nagyobb rázkódások kivédése érdekében szükséges a gumi szakszerű karbantartása, professzionális beállítása. Kizárólag megbízható szerelőműhely tudja elvégezni a fontos munkálatokat, bízzon a szakértelemben!

Profi gumi szerviz Szeged térségében, Csongrád megyében várja az autóját műszaki vizsgálatra, hogy felkészítse a téli időszak útviszonyainak kihívásaira! Válassza a minőséget megfizethető áron, hogy gépkocsija megkapja, amire szüksége van a biztonságos közlekedéshez! A súlyeloszlás szakszerű ellenőrzése mellett hasznos karbantartási tanáccsal látjuk el ügyfeleinket. Nem mindegy, milyen gumikat vásárol; a kisebb-nagyobb milliméternyi eltérések az abroncson már jelentős károkat okozhatnak a járműnek. A márkák megismerésén túl fontos a méret, ennek tisztázásában segítenek gyakorlott kollégáink. Korszerű műszeres vizsgálatokkal precízen állítják be a kerekeket, garanciát vállalva az elvégzett munkára.

A márka szerviz díja teljes körű szolgáltatást tartalmaz, a jutányos ár a kerék leszerelésétől kezdve a tisztításon és cserén át a visszahelyezésig fedezi a költségeket. Gumihotel szolgáltatásunk révén 6 hónapos megőrzést biztosítunk a levett gumiknak. Hétfőtől péntekig fogadjuk az ügyfeleket szerelési kérésekkel, megbeszélt időpontra érkezve, várakozás nélkül teljesítjük a rendeléseket. A szervizelés idejére szívesen látjuk Önt internetkávézóval rendelkező ügyfélvárónkban! Telefonon és e-mailen keresztül is kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal, mindig személyre szabott árajánlatot kínálunk a Kovács Autóalkatrész műhelyben. A gumi szerviz Szeged határában ideális választás, ha megbízható, értő kezekbe szeretné adni autóját átvizsgálásra!