Minőségi csatornafektető lézerek

Szennyvízcsövek és vízvezetékek fektetéséhez a legideálisabb eszköz a csatornafektető lézer. Ilyen páratlan hatékonyságú csatornafektetőt nem talál máshol, csak a hedue.hu oldalon. A készülék előnye, hogy a kívánt lejtést ezrelékben lehet beállítani.

A csatornafektető lézerek feje 20 mm átmérőjű lézerpontot bocsát ki, ami még 200 méteren is megmarad 20 mm-ként. Ez mutatja meg az oldalirányt, és a fektetési magasságot is, miután elvégezte a megadott értékek szerinti beállást. A csővezeték másik végén, a lézerfény érzékeléséhez használja a jellapot, ami a csomagban található. A legmegbízhatóbb és a legkedveltebb csatornalézer a Leica Piper csőlézer, ami akár egy 100 mm-es csőben is elfér kis méretének köszönhetően. Ez a fajta csőlézer vízálló, háza IPX8, és két típusban elérhető, viszont csak a funkcióiban tér el egymástól, kiegészítői és méretei ugyanazok. Mindkét típusú lézer rendelkezik távirányítóval, akkumulátorral, jellappal, és töltővel is.

A Piper lézerek -15% és +30% között, vagy akár oldalirányba is beállíthatóak egy bizonyos tartományon belül. A Piper 100 a leghíresebb csatornafektető, mivel olcsóbb, és többet tud a többinél, viszont a Piper 200 képes megtalálni a céltáblát, vagyis Alignmaster funkcióval rendelkezik. További információkért keresse fel a hedue.hu weboldalt, tárcsázza a +36 20 207 9556 telefonszámot, vagy kérdésével küldjön e-mail az info@hedue.hu címre és készségesen segítünk önnek bármiben. Amennyiben saját szemével szeretné megnézni kínálatunkat, látogasson el a 2083 Solymár, Vasút utca 48 címre. A Hedue cég Viersen városából indult 1983-ban, és minőségi termékeinek köszönhetően az európai piac egyik legkiemelkedőbb cégévé nőtte ki magát. Válassza a minőséget és garantáltan nem fogja megbánni!