Nem nyűg többé az ntak vendéglátás adatszolgáltatás!

Azokat a vendéglátásban tevékenykedő vállalkozásokat, akik nyugtaadásra vagy online pénztárgép használatra kötelezettek, 2023 óta újabb feladattal látták el. Ez pedig nem más, mint az adatszolgáltatási kötelezettség a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé.

Arról, hogy melyek azok a vállalkozások, melyek kötelesek ntak vendéglátás adatszolgáltatásra, TEÁOR kód alapján tájékozódhatnak az üzemeltetők. Aki pedig kötelezett erre a tevékenységre, annak ügyfélkapus regisztráció segítségével regisztrálnia kell az NTAK rendszerébe. Hogy ezután hogyan folytatódik az ntak vendéglátás adatszolgáltatás, azt a vállalkozó dönti el. Az adatszolgáltatásra használható az ingyenes Vendégem alkalmazás, mely könnyen kezelhető, és költséghatékony is, azonban gyakran túlterhelt és olyankor használhatatlan. Ez pedig rendkívül kellemetlen pillanatokat okozhat a vállalkozónak. A külső szoftverek alkalmazása során nem merül fel ilyen gond, azonban ezek elég borsos áron vehetők igénybe, továbbá elég általános jelenség a jótállási szerződés, mely nem biztos, hogy kedvező az ügyfélnek.

A penztargepuzlet.hu honlapon található opció a vállalkozók számára, mely minden tekintetben kényelmes és kedvező. Az általuk kínált rendszer teljesen egyénre szabható, így bármilyen vendéglátóipari egység számára megoldható az ntak vendéglátás adatszolgáltatás, anélkül, hogy erre különösebb gondot fordítana az üzemeltető. A cég munkatársai megtanítják a szoftver használatát, és elakadás esetén a későbbiekben is szívesen segítenek. Nem kérnek hűségidőt, sőt próbaidő lehetőségét kínálják, hogy az ügyfeleknek legyen módjuk megismerkedni a rendszerrel. A szoftver mellé a legmodernebb speciális kiegészítőket nyújtják, hogy minden ügyfél a legkényelmesebb módon végezhesse munkáját. Velük nem nyűg többé az ntak vendéglátás adatszolgáltatás! Keressék őket bizalommal!