Nerf modulus regulator szivacslövő fegyver

A kisfiúk többsége egy bizonyos életkorban szeretne rendőr, tűzoltó vagy éppen tűzoltó lenni. Számukra ezek az emberek igazi hősök és különleges fegyverekkel rendelkeznek a jó megóvása érdekében.

Nerf modulus regulator szivacslövő fegyver bárkit hősé alakíthat át. Általa lehet a gyermekünk rendőr, vagy katona, amilyen játékhoz épen kedve van. A fegyver különlegessége, abban rejlik, hogy igazi robosztus külsővel rendelkezik, így bárki elrémül, ha meglátja, ám a sérülés elkerülése érdekében csak szivacslövedékekkel rendelkezik. Ám ennek ellenére a legnagyobb harcokat vívhatjuk vele. Főként az idősebb korosztály számára ajánljuk, 8 éves kortól felfelé. A Modulus technológiának köszönhetően egy fegyverből többet is összeállíthatunk kedvünkre. Ám ami a legjobb, hogy más Modulus elemekkel is összeilleszthető és egy teljesen új harci fegyvert kaphatunk. Ennél a Regulator fegyvernél több tüzelési módból is választhatunk, így ha éppen úgy tartja a kedvünk, akkor a ravasz lenyomásával, akár több lövedéket is kilőhetünk.

Ráadásul az elektromos rásegítésnek köszönhetően, Te lehetsz a legjobb célzó, vagy csata során a legpontosabb lövész. A fegyvert számos módon variálhatjuk, ahogy éppen a kedvünk tartja. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst és szeretné meglepni gyermekét egy ultra modern csodafegyverrel, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol a webshopunkból bár kattintás által meg is rendelheti. A teljes kínálatunkat megtekintheti a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára látogatva. A legszimpatikusabb termékeket pár kattintás által könnyedén megrendelheti. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül az ország bármely részére kiszállítjuk. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra az Ön és a gyermeke öröme a legfontosabb!