Női multivitamin széles kínálata várja az interneten!

Különösen a nők használták ki gyorsan az étrend-kiegészítőket, annak ellenére, hogy korábbi kutatások vitatták a multivitaminok hatékonyságát a rák és a szívbetegségek megelőzésében. A közelmúltban végzett tanulmányok a vitaminok egyéb előnyeit is felfedezték, beleértve az agyi teljesítmény növekedését az életkor előrehaladtával.

Női multivitamin széles kínálata várja a vitaminstore.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja a legjobb vitaminokat kedvező áron.  Bár a szakértők szerint az élelmiszer továbbra is a legfontosabb tápanyagforrás, azt is mondják, hogy a napi étrendi szükségletek kielégítése létfontosságú a hosszú távú egészség szempontjából. A táplálékkiegészítők segíthetnek pótolni a táplálkozási hiányosságokat. Az életkor előrehaladtával csonttömege csökken, és több kalciumra van szüksége, hogy csökkentse a csontritkulás kockázatát. Általában napi 1000-1500 milligramm kalciumra van szüksége, attól függően, hogy hány éves.

Ezt a napi szükségletet tejtermékek fogyasztásával (lehetőleg zsírmentes), tiszta, kalciummal dúsított narancslé fogyasztásával vagy kalcium-kiegészítők szedésével érheti el.  Ahogy öregszik, elveszíti azon képességét, hogy a napfényt D-vitaminná alakítsa, és D-vitamin nélkül a szervezet nem tudja felhasználni a kalciumot. Ezenkívül a bőrrák elleni védekezésre fényvédő krém használata azt jelenti, hogy kizárja a D-vitamin egy részét, amelyet csak a napon való tartózkodásból kaphat. Ennek a veszteségnek a kompenzálására az idősebb nők fontolóra vehetik D-vitamint és kalciumot egyaránt tartalmazó multivitamin szedését. További részletekért és a teljes kínálatért nézzen be még ma a vitaminstore.hu weboldalra, és itt megtekintheti a vitaminok illusztrációit is.