Nóra élményekben gazdag beszámolója

Az iskola befejezése után sokakban merül fel a kérdés, hogy hol is keressenek munkát. Legyen szó felsőfokú intézmény befejezéséről, vagy középfokúról, mindenki felteszi magának ezt a kérdést. Ekkor ötlik fel sokakban, hogy kipróbálják a hajós munkát.

Nóra beszámolója az AIDA-ról egyértelműen azt bizonyítja, hogy Ő jól döntött, amikor nem vették fel az egyetemre, hiszen olyan munkát választott, mely bár kimerítő is tud lenni, lehet szeretni, és nem mellesleg nem is rosszul fizető. Először Ausztriában talált állást, mert egyébként sem szeretett volna itthon maradni, ám ennek a munkának vége szakadt, mert a hotel, ahol dolgozott, csupán a téli hónapokban állt a vendégek rendelkezésére. Egy hét otthonlét után úgy döntött, hogy felkeresi a Crew Agency-t, és már az első nap megkapta az álláslehetőséget az AIDA-tól, melyet természetesen azonnal el is fogadott.

Nóra beszámolója az AIDA-ról történetében már a legelején gyors fordulatot vett, hiszen azonnal munkát kínáltak neki. Ugyanilyen hihetetlen volt számára az is, amikor a taxiból kiszállt Barcelonában. Ez volt életében az első repülés és az első hajós munka, ám nem ez volt a lényegi dolog, mellyel meg kellett birkóznia, bizonyítania kellett, hogy fiatal kora ellenére márpedig ő jól el tudja végezni a munkáját. Ez sikerült is neki, melynek köszönhetően, a szerződés felétől egy sokkal színvonalasabb étteremben végezhette a munkáját.

Nóra beszámolója az AIDA-ról meséjéből az is kiderül, hogy számtalan élménnyel lett gazdagabb, mióta ezt a munkát végzi. Viszont azt sem tagadja, hogy ennek a munkának, ahogyan mindegyiknek, vannak árnyoldalai is. Nóra nagyon élvezi ezt a munkát, melyhez az is hozzájárult elmondása szerint, hogy nagyon segítőkészek voltak vele. Ha szeretne bővebben is olvasni a hajós munkákról, keresse fel a crew.hu internetes oldalát.