Orosz nyelviskola a legjobb áron

Kérdezzen meg bárkit, mit gondol az orosz nyelvről, és valószínűleg ugyanazt a választ fogja hallani: Nehéz! És ha elhiszi az Oroszországgal kapcsolatos negatív sztereotípiákat, akkor érthetőnek tűnik a nyelv iránti érdeklődés – ez egy hideg, távoli, könyörtelen hely. Miért érdemes oroszul tanulni, ha kevésbé nehézkes úton haladhat a román nyelv megtanulása, vagy akár a német nyelv tanulás felé, amely ugyanahhoz a nyelvcsaládhoz tartozik, mint az angol?

Orosz nyelviskola várja az up2you.hu weboldalon, ezért érdemes ide látogatni ha önt is érdekelné ez az igazán érdekes nyelv.  Ön olyan ember, akit nagyon könnyen megfélemlít a cirill ábécé? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy mindössze két nap alatt megtanulhatja a cirill ábécét? A világon leginkább elterjedt nyelvek listáján az orosz a nyolcadik. Akár hiszi, akár nem, ez a legtöbbet beszélt nyelv Európában. Ami a puszta földrajzi hozzáférést illeti, az orosz nyelv megtanulása kaput nyit Ön előtt – nemcsak Oroszországban, hanem Fehéroroszországban, Ukrajnában, Üzbegisztánban, Kirgizisztánban, Kazahsztánban, Tádzsikisztánban, Türkmenisztánban, Örményországban, Azerbajdzsánban, Grúziában, Moldovában, Lettországban, Litvániában, Észtországban és Izraelben is. Ez Kelet-Európa nagy részén is népszerű második nyelv Oroszország tartós politikai befolyása miatt.

Oroszország elgondolkodtatóan nagy ország. Szórakoztató tény: Ez tulajdonképpen területileg a világ legnagyobb országa, és lényegesen nagyobb, mint a második ország, Kanada (Oroszországnak 6,6 millió négyzetkilométere van, szemben Kanada 3,8 milliójával). Valójában 11 egész időzónát keresztez. Képzelje el, mennyi mindent fedezhet fel ebben a végtelen országban! Néhány példa: Oroszország teljes 29 UNESCO-világörökségi helyszínnel rendelkezik. Bővebb leírásért és az orosz nyelv megtanulásáért keresse fel az up2you.hu weboldalt.