OSB lap vásárlása – Budapest, Kunszentmárton, Debrecen, balaton, pest megye Panmanfa fatelep és fűrészáru kereskedés

OSB lap akció, OSB kiszállítás, Zsindelytető építés OSB lap valamint könnyűszerkezetes házak építése OSB lapból. Legyen szó bármely szolgáltatásról, mindezt egy helyen megrendelheti a Panmanfa Kft. fa- és építőanyag kereskedésből.

Legyen szó építőanyagról vagy kivitelezésről, bennünk nem fog csalódni. fejlett logisztikai rendszerünknek köszönhetően levesszük a terhet az Ön válláról. Önnek nincs más dolga mint árajánlatot kérni kivitelezésre, anyagra és szállításra online, mi pedig elvégezzük a munkát. Válasszon kínálatunkból személyesen fatelepeink egyikén:

H – 2225 Üllő fa- és fűrészáru kereskedés, Pesti út 278.
H – 2234 Maglód fa- és fűrészáru kereskedés , Katona József utca 1.
H – 4002 Debrecen fa- és fűrészáru kereskedés, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út sarok)
H – 5440 Kunszentmárton, fa- és fűrészáru kereskedés Öcsödi út 11.

vagy online: www.panmanfa.hu és rendelje meg a kívánt mennyiséget. Kérjen tanácsot ügyfélszolgálatunkon. Jelen akciónk keretén belül most kedvező áron vásárolhat OSB lapot. OSB lap akciónk sima OSB táblákra vonatkozik. Az Akció keretén belül akár már 2990 Ft/ tábla vásárolhat OSB-ket . A táblákat saját szállító autókkal szállítjuk ki. Építőanyag kínálatunk, melyeket megrendeléstől számítva a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk fatelepünkről kívánt mennyiségben

OSB lap vastagsága: 6, 8, 10, 12, 15, 18, 22 mm
OSB lap szélessége: 1250 mm
OSB lap hosszúsága: 2500 mm

Nút-féderes OSB lap vastagsága: 12, 15, 18, 22 mm
Nút-féderes OSB lap szélessége: 675 mm
Nút-féderes OSB lap hosszúsága: 2500 mm

Amennyiben felkeltettük érdeklődését várjuk szeretettel fatelepink egyikén vagy hívja ügyfélszolgálatunkat 06-30/458-2134 -es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@panmanfa.hu címre. ne habozzon míg az OSB akció tart!