Patch panel az Ön otthonába is

A patch panel az informatika területén jelent óriási segítséget. Minden nagyobb informatikával foglalkozó cégben van ilyen, de akár magánszemélyeknek is nagy szolgálatot tud tenni.

Patch panel hatalmas segítség, ha nem szeretnénk a kábel rengetegben elveszni.  Egy nagyobb cégnél vagy egy olyannál, ami informatikával foglalkozik elképzelhetetlen, hogy ne legyen patch panel. A többség számára a patch panel ismeretlen kifejezés, azonban a többség valószínűleg látott már ilyet. Ha röviden szeretnénk meghatározni mi haszna van a patch panelnek vagy miért éri meg alkalmazni, akkor úgy fogalmazhatunk, hogy strukturált kábelezés. Ezáltal a kábelezés nem csak átláthatóbb lesz, de igényesebb látványt is nyújt. Így nem kell fél órán keresztül azt kelljen találgatni, hogy melyik kábel hova tartozik, minek mi a vége. A patch panelt úgy is jellemezhetnénk, hogy egy elegáns megoldás mindazok számára, akik nem akarnak kábel dzsungelt az irodába vagy otthonukba, hanem szeretnének mindent könnyedén átlátni.

Gyakran merül fel a kérdés, hogy milyet érdemes választani. Erre nincs általános, mindenkire vonatkozó válasz, mivel ez meglehetősen egyén függő. Ha valaki 32 kábellel rendelkezik, akkor a 19 portos patch panel édes-kevés lesz, vagy pedig kettőt kell rendelni belőle. Patch panelek széles választékát a 3bnetwork.hu weboldalon találja. A kínálatban találhat árnyékolással rendelkező termékeket és árnyékolatlanokat egyaránt. A portok számát tekintve is elképesztően nagy választék található a 3bnetwork.hu webáruházban. Látogasson el a webáruházba és tekintse meg a hatalmas választékot, amiből ki tudja választani a céljainak és igényeinek leginkább megfelelőt. Ha pedig a bőség zavarában szenved, akkor a szűrő használatával szűkítheti a kínálatot!