Pénzszámláló gép vásárlás egyszerűen online

Ha rendszeresen nagy mennyiségű készpénzt kell megszámolnia, akkor érdemes beszerezni egy pénzszámláló gépet, hogy minél egyszerűbb legyen a dolga. A pénzszámláló géppel nagyon gyorsan, hiba nélkül állapítható meg a bankjegyek darabszáma, ráadásul némely típusok azt is meg tudják állapítani, hogy a készpénz valódi-e.

Pénzszámláló gép kapcsán elterjedt tévhit, hogy kizárólag a bankok és az igazán gazdagok, a felső tízezer tagjai használják. Rengeteg egyéb vállalkozás és élethelyzet indokolhatja a pénzszámláló gép beszerzését. A kínálatban vannak egyszerűbb és bonyolultabb szerkezetek egyaránt, így az igényeinek megfelelően tud választani a vásárló. A pénzszámláló gépek elsősorban a bankokban, biztosítókban, pénzváltókban, üzletekben és olyan helyeken hasznosak, ahol nagy mennyiségű készpénz számlálására van szükség. Ezenkívül nagy mennyiségű készpénzes vásárlás esetén is hasznos lehet a bankjegyszámláló gép, hiszen nem kell hosszasan számolni, hanem egy-két percen belül tudni lehet, hogy mekkora összeget tart a kezében.

Abban az esetben, ha szeretne pénzszámláló gépet vásárolni, akkor érdemes lehet az EuroCash EC-2100 bankjegyszámlálót választani. Ez a gép amellett, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető, egyben megbízható is és számos extrával fel van szerelve. Például kétféle vizsgálati módszerrel vizsgálja a bankjegyeket, így nagy pontossággal képes felismerni a hamis darabokat. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló mágneses és UV vizsgálati módszerekkel is fel van szerelve, további rendelkezik kezelői és ügyfél kijelzővel is. A magyar forint bankjegyek nincsenek ellátva mágneses vizsgálati elemekkel, ezért ezen bankjegyek számlálásakor a mágneses vizsgálati funkciót ki kell kapcsolni, különben a gép folyamatosan megáll és jelez.