Pöttyös ágyneműhuzat, az egyik kedvenc

A pöttyös ágyneműhuzat benne van a 3 legkedveltebb ágynemű mintázat között. A hálószoba tudatos berendezése sokat tesz ahhoz, hogy minden éjjel jól aludjon a család apraja nagyja. Az ágynemű anyaga és az ágynemű mintája is beletartozik a stílusos, a meghitt, az idilli és a pihentető légkör kialakításához.

Meghitté úgy tehetjük a hálószobát, ha mindenből a legkényelmesebb darabot szerezzük be, amikor berendezzük azt. Egy kényelmes hálószobában kellemes színek uralkodnak. Megnyugtató a világos és a meleg színek alkalmazása, ami a fal színében, a melegburkolatok, a textíliák, az ágyneműhuzatok, a függönyök színében fejezhető ki.

Egy nagy, pihe-puha ágy, rajta rengeteg díszpárnával, nyugalmas világítás, harmonikus kelmék teszik a hálószobát tökéletessé.

Az ágyneműhuzat igen fontos része a hálószobának.

Minden éjjel vele takarózunk, bőrünkkel érintkezik és felel a pihentető alvásért. Fontos, hogy minőségi, természetes anyagú ágynemű garnitúra legyen a hálónk része. Ez lehet flanel ágynemű, selyem ágynemű, vagy krepp ágynemű, a lényeg, hogy pamut legyen.

Az ágynemű szett mintája is meghatározza a szoba hangulatát.

Ovis ágynemű, vagy 7 részes ágyneműhuzat felnőtt méretben, a mintázat és a szín igen fontos része az atmoszférának. Ágynemű szett vásárlás előtt sokáig nézegetjük, milyen minta legyen rajta, s milyen stílus uralkodjon a hálószobában. Állatos 3d, virágos, városos, szivecskés, nagyon sokféle típus létezik.

A pöttyös ágyneműhuzat az, ami mindenkinek jó választás!

A pöttyös ágynemű minden korosztálynak illik, nők, férfiak és gyermekek hálószobájába is. A pöttyök mérete az, amivel játszhatunk, de az ágyneműhuzat színe is megannyi lehetőséget rejt magában. Nagyon népszerű a hálószobákban, aminek oka a széleskörű kihasználás. Beszerezhetünk belőle élénk színű ágyneműhuzatot, de választhatjuk a visszafogott hangulatút is. Neonzöld-fekete, szürke-fehér, barna-fehér, rózsaszín-fehér, kék-szürke, mindenféle kombináció elérhető kétoldalas, pöttyös ágyneműhuzatok között.

  • 3 részes ágyneműhuzat
  • 7 részes ágyneműhuzat
  • 6 részes ágyneműhuzat
  • ovis ágynemű

Minden ágynemű garnitúra kapható pöttyös mintával. A család minden tagja megtalálja benne a vidámságot és az eleganciát is, ha megfelelő színt választunk.

A pöttyös ágyneműhuzat jó választás tehát azoknak, akik már nagyon sokat gondolkodtak, mi lehetne a legtökéletesebb ágyneműhuzat a hálószobába. A pihe-puha pamut anyag érintése álomba ringat minden alkalommal, amikor betakarózol vele.