Samsung ml 2160 toner beszerzése online

A tonerek az elektrosztatikus nyomtatási folyamatokban használt színezékek. Elsősorban fénymásolókban és lézernyomtatókban készítenek nyomtatott képet főleg papíron. A Samsung ml 2160 az egyik legkiválóbb toner a piacon.

Samsung ml 2160 toner vár mindenkit az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat arról, hogy miért érdemes kipróbálni ezt a tonert. A toner nagyon finom por, 5-30 µm-es részecskékből áll. A nagyon kis részecskeméret miatt a por folyékony és a folyadékhoz hasonlóan viselkedik. A festék szintetikus gyantából, pigmentekből, mágnesezhető fémoxidokból és különféle adalékokból áll. A tonerrrel szemben támasztott követelmények nagyon magasak: egyrészt meg kell felelnie a nyomtatási eredményre vonatkozó követelményeknek – ez magában foglalja a mély feketeséget, a lehető legkisebb beosztást a szennyeződés nélkül, és a műanyag felhordásának alacsonynak kell lennie. Másrészt a festéknek a lehető legtöbb anyaghoz kell tapadnia, csak nem magában a készülékben. Ezenkívül meg kell felelnie a készülék műszaki követelményeinek, vagyis konzisztenciájának a használatig állandónak kell maradnia.

A toner egyik legfontosabb paramétere a festékborítás. Ez azt jelzi, hogy hány oldalt lehet kinyomtatni a festékben lévő részecskékkel a patron cseréje előtt. A gyártó tájékoztatása azonban különféle számításokon és szabványos modelleken alapul: a fedettség mértékét gyakran 5 százalékos fedettséggel adják meg. Bővebb leírásért és a teljes toner kínálatért keresse fel az onlinetoner.hu weboldalt, ahol megtalálhatja a Samsung ml 2160 tonert is amelyet meg is rendelhet méghozzá igen kedvezményes áron. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, így bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.