Security essen 2018 Exhibition legújabb fejlesztési

Évről évre nagyobb teret hódít meg T.E.L.L. cégcsoport, ugyanis mára már több, mint 30 országban van jelen és értékesíti a termékeit, melyek már szinte nélkülözhetetlenek elemei a vállalati erőforrás gazdálkodásnak.

Security essen 2018 Exhibition bemutatásra kerültek a legújabb fejlesztések, melyek között még mindig a mobilkommunikációs és IP technológiák foglalják el a legfőbb szerepet. A napról-napra dinamikusabban fejlődő cégcsoport mára már több mint 100 alvállalkozóval dolgozik együtt, és gondoskodik arról, hogy a T.E.L.L. gyártási és fejlesztési színvonal lehető legmagasabb szintet érje le. Az anyacég fő tevékenysége továbbra is a fejlesztés és a gyártás maradt. A T.E.L.L. által gyártott eszközök forgalmazását és piacra juttatását már egy külön Kft. végzi, mégpedig a T.E.L.L. Biztonsági Rendszerek Kft. Ám a cégcsoport ez harmadik pillérrel is rendelkezik, amely a flottamenedzsment, mint komplex szolgáltatásra terjed ki. Melyre egy szintén külön Kft. van megbízva, mégpedig a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. amely a cégünk által kifejlesztett easyTRACK segítségével működik.

Immáron 2500 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás hasznosítja, és nyilatkozik róla megelégedve. Olyan nagyvállalkozók választottak minket, mint az IKEA, KOMÉTA, GAS ZRT, SECURITAS ZRT, ŐRMESTER ZRT, stb. A vállalatunk mindig nyitott a partnerei egyedi igényeinek a megvalósítására. Továbbá az évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat a folyamatos megújulásra való törekvést jelenti, hogy az ügyfeleink részére, mindig innovatív, megbízható és magas színvonalat képviselő megoldásokat kínáljunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a tell.hu oldalára kattintva.