Silverlit Talkibot interaktív robot

Ma már a játékok sem olyanok, mint egykor, azonban ez nem feltétlenül rossz. Sőt, ma már kiváló interaktív játékok léteznek, melyek teljesen lekötik a gyereket.

Silverlit Talkibot interaktív robot, mely kiváló ajándék bármely gyermek számára. A többség tisztában van vele, hogy a gyermekkor meghatározó időszak az ember életében. Ekkor fejlődik az ember a legnagyobb iramban, ezért különösen oda kell figyelni ebben a korban. Természetesen nem azt értjük ez alatt, hogy fejlesztő könyvekkel rohamozzuk meg a gyereket, sokkal inkább, hogy sokat beszélgessünk vele, töltsünk vele időt és olyan játékokat vásároljunk, ami megfelel életkori sajátosságainak. A gyerek ugyanis a játék által tanul. Ezen a tevékenységen keresztül szerez tapasztalatokat, ismeri meg a világot, valamint a játék segít feldolgozni az érzéseket, gondolatokat, amik a gyereket zavarják, elgondolkodtatják, vagy csak új ismeretet jelentenek a gyerek számára.

Na, de miért is érdemes a Silverlit Talkibot interaktív robotot betenni az online bevásárlókosárba? Mert érdekes, izgalmas, és nem utolsó sorban fejlesztő hatású. Egy olyan interaktív játékról van szó, amely háromféleképpen tud izgalmas történeteket, vicceket és anekdotákat mesélni. Ráadásul a Silverlit Talkibot interaktív robot képes megjegyezni, amit a gyerek mond és háromféle változatban tudja visszajátszani. Akár száz másodperc felvétel is készíthető vele. Maga a termék kétféle kivitelben és többféle színben készül. A termék véletlenszerűen kerül kiválasztásra a jatek-webaruhaz.hu webáruházban való vásárláskor, így igazi meglepetés, hogy milyet kap a gyerek. Ez az izgalmas játék biztosan sokáig nagy kedvenc lesz! Ha bővebb információkra van szüksége vagy szeretné megtekinteni a terméket, akkor látogasson el a jatek-webaruház.hu weboldalra!