Céges ajándék az ügyfelek, partnerek számára

Számtalan alternatíva létezik, hogy értékeljük az üzleti partnerek, ügyfelek hűségét a cég iránt. Azonban meglepő módon sokszor a cég egész egyszerűen mellé nyúl a céges ajándékok terén.

Céges ajándék terén elképesztően nagy a választék, azonban sok cég, mintha szándékosan választana rossz céges ajándékot. Merthogy, rossz céges ajándék igenis létezik. Példának okáért egy XXL-es céges póló egy olyan személynek, akinek M-es a mérete. Hacsak a családjában valaki nem rendelkezik ilyen mérettel, akkor gyakorlatilag semmi hasznát nem veszi az ajándéknak, hacsak nem törlőrongynak használja. Ha már céges ajándék, akkor csak abban az esetben ajándékozzunk ilyen ajándékot, ha tudjuk, hogy jó lesz az illetőre. A jó ajándéknak egyrészt az ajándékozott egyrészt örül, mert ingyen van, másrészt a cég számára is pozitív, hisz a termék végig ott van az ügyfélnél és emlékezteti a cégre, vagyis jó marketing. Általában a céges ajándékok vagy másként marketingajándékok, mert hogy ilyen céljuk is van.

Azok a használati tárgyak, amiket a mindennapi életünk során használunk, valamint nemtől, méretektől függetlenül tudja használhatók, némi túlzással ugyan, de tökéltesek ajándéknak nevezhetők. Pontosan mit értünk tökéletes ajándékok alatt? Tollak, bögrék és jegyzettömbök. Ezek nagy előnye, hogy lehet rájuk nyomtatni vagy gravírozni, így minden használat során láthatja a megajándékozott, hogy kitől kapta az ajándékot, tehát tudat alatt ott lesz a márka a fejében. Összességében ezeket az ajándéktárgyakat, annak függvényében, hogy mennyire hasznosak 1-3 évig használják az emberek, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig tölthet be a cég számára marketing szerepet. Ha szeretne ötleteket meríteni, akkor azt javasoljuk látogasson el az adathordozok.hu webáruházba és tekintse meg a teljes termék kínálatot!