Slowly interaktív lajhár rózsaszín színben

A lajhárokról a legtöbb embernek a lustaság jut eszébe, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy egy igazán aranyos állatról van szó, különösen abban az esetben, ha hosszú karjaival átöleli a gyermeket!

Slowly interaktív lajhár rózsaszín színtől függetlenül ideális kislányok és kisfiúk számára egyaránt. A játékot a gyártó három éves kortól ajánlja, így már egészen kicsi gyerekek számára is tökéletes ajándék. Az aranyos lajhár rózsaszín plüss bundával rendelkezik, így nagyon jó érzés hozzá bújni, különösen, hogy az ölelő karjaival könnyedén átöleli az embert. Éppen ezért tökéletes a gyermek megnyugtatására, valamint elaltatására is. A Slowly interaktív lajhár tíz különböző funkcióval rendelkezik. Hosszú, hajlítható karjainak köszönhetően bárhová fel lehet akasztani.  A mellkasát megnyomva a lajhár vicces hangokat hallat, amivel pillanatok alatt jó kedvre deríti a gyermeket. A Slowly interaktív lajhár képes megismételni, amit a gyermek mondd, miközben teste és karjai elfordulnak. Slowly reagál a hangokra, valamint gurulni és nevetni is képes.

A jól megszokott plüss maci helyett érdemes ezt a különleges Slowly interaktív lajhárt választani, mely bármilyen helyzetben jobb kedvre deríti a gyermeket és nagyszerű érzés hozzábújni! Ha szeretné megvásárolni ezt a nagyszerű interaktív plüsst, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, beleértve a Slowly interaktív játékról készült képeket! A jatek-webaruhaz.hu online platformon rengeteg játékot talál bármely korosztály számára, bármilyen alkalomra! A játékok mellett bő leírást talál, továbbá az is fel van tüntetve, hogy milyen korosztály számára ajánlja a gyártó a játékot. A Slowly interaktív lajhár is megtalálható a jatek-webaruhaz.hu weboldalon!