Stílusos cigi tartó személyre szabva

A cigarettatartók korábban népszerűek voltak a katonák körében, és sok első és második világháborús veterán kijelentette, hogy a cigarettatartók megmentették az életüket a golyók megállításával. A cigarettatartó, más néven cigarettásdoboz, egy kemény, jellemzően fémből készült tárgy, amelyet kis számú cigaretta tárolására használnak.

Cigi tartó személyre szabva rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tudjon meg mindent termékeinkről, ráadásul néhány kattintással rendelhet is. A cigi tartó egyszerűbb formájában egy cigaretta hosszúságú lapos fémdoboz, amely keresztoldalán szimmetrikusan zsanérokkal nyílik, mindkét oldalon egy-egy cigarettasort tartva. Ezeket rugó vagy gumiszalag tartja a helyén. Az Egyesült Államokban az 1920-as és 1930-as évek közötti tipikus cigarettadobozokban egyszerre 50 cigaretta is elfért, innen ered a „flat fifties” elnevezés. Emellett számos szabadalom létezik a kiterjesztett cigarettatokokra, például beépített hamutartóval vagy mobiltelefon-tokkal is rendelkezhetnek. A dohányzási kultúrán belül a cigarettatartók kiegészítők vagy státuszszimbólumok is lehetnek. Mint ilyenek, nemesfémekből, főleg ezüstből, aranyból és platinából készülnek, és művészi metszetekkel, monogramokkal vagy üzenetekkel vannak ellátva.

Alternatív megoldásként a tokok bőrrel is bevonhatók. A jól ismert ezüst cigarettadobozok a legtöbb esetben csak krómozottak, de az eredeti ezüst mellett léteznek ezüstözöttek és polírozott alumíniumból készültek is. További részletekért és cigi tartó doboz megrendeléséért keresse fel a gravirexpressz.hu weboldalunkat, ahol megtalálhatja teljes készletünket ahol gravírozásra is lehetőség van, ha személyre szabott ajándékot adna szeretteinek.