Email tárhely különböző csomagokkal

Csak azért, mert régi e-mailjei „nem láthatók” és máshol vannak tárolva, még nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan védettek, mint az élő beérkező levelek környezetében. Ha rendelkezik a megfelelő e-mail tárolási megoldással, adatait változatlanul megőrizzük és védjük a folyamatos adatmentés és a kiváló katasztrófa-helyreállítási lehetőségekkel. A legjobb szolgáltatás érdekében keressen egyet csomagjaink között, amely megbízhatóságot, rendelkezésre állást és teljesítményt garantál, 99,9 százalékos üzemidővel és pénzügyileg támogatott szolgáltatási szint megállapodással.

Email tárhely elérhető az awh.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és tudjon meg mindent erről a szolgáltatásról. Ha az élő szerverek tömérdek e-mail adattól elakadtak, akkor egy adott e-mail vagy egy adott téma keresése fárasztó és lassú lehet. Ezenkívül az e-mail fiókkvóták megszüntetésével és az automatikus e-mail-tárhely beállításával az alkalmazottaknak többé nem kell értékes időt tölteniük az e-mailek törlésével vagy PST-fájlokba való áthelyezésével, mint a régi időkben. Végül, amikor lehetővé teszi alkalmazottainak, hogy könnyen hozzáférjenek a tárolt és biztonsági másolatban lévő e-mail adatokhoz, az ő kezükbe helyezi a hatalmat – ami azt jelenti, hogy nem kell az informatikai részleget bevonniuk, hogy ezt megtegyék helyettük.

A legtöbb iparág megköveteli a szervezetektől, hogy üzleti nyilvántartásokat vezessenek – és mivel az e-mailek gyakran tartalmaznak ilyen feljegyzéseket, nem lehet törölni őket. Egyes iparágakban, például az egészségügyben, a pénzügyi szolgáltatásokban, a gyógyszeriparban és az energiaiparban még szigorúbb előírások vonatkoznak arra, hogy milyen üzleti nyilvántartásokat kell vezetni. További részletekért és email tárhelyért nézzen be az awh.hu weboldalra.