Szállás Hévíz vonzáskörzetében

A Hévíz-tó termálvizének kémiai összetétele a következőket tartalmazza: kálium, nátrium, ammónium, kalcium, magnézium, jód, szén -dioxid, radon és a Mendelejev táblázat jó harmada, de sokkal kisebb arányban. A nyaralók fürödnek, szén -dioxidos fürdőt vesznek, ivó tanfolyamokat végeznek, masszázs- és iszapkezelési foglalkozásokon vesznek részt, víz alatti gerincvonást végeznek itt.

Szállás Hévíz vonzáskörzetében vár mindenkit, ezért kattintson még ma a hevizszallas.com weboldalra, hiszen itt a legkényelmesebb és legjobb szállásokkal találkozhat. A Hévíz-tó alján lévő tőzegrétegben lévő baktériumflóra pedig egy gyenge antibiotikumot szintetizál, amely megakadályozza a patogén baktériumok vízben való megszületését.  Egy apró városban ma több mint két tucat gyógyszálló működik, de mindegyik valamilyen módon kapcsolódik a tóhoz. A múlt század közepén a tó vizét többször tesztelték és tanulmányozták, a kémiai összetételt molekulákra bontották, de néhány évente mégis felfedezik a csodálatos víz új tulajdonságait. A legújabb felfedezések közé tartozik az ösztrogén hormon megtalálása egy méter hosszú iszaprétegben, ami hasznos a nőgyógyászati ​​betegségek kezelésében.

Gyalogtúrák, terápiás testmozgás ajánlott, és néha a betegek elektroterápiát, kontrasztfürdőt, krioterápiát, magnetoterápiát és más modern kezelési módszereket kapnak itt. Keszthely 8 km-re fekszik Hévíztől, és 10 perc alatt elérhető. És erősen javasoljuk, hogy menjen el ebbe a városba, legalábbis a Festetics-palota miatt. A XVIII. Században épült a Balaton partján. Az építési ötleteket francia építészektől kölcsönözték, így a palota-lakosztály alig különbözik a XVIII. Század elejének és közepének párizsi arisztokráciájának luxusházaitól. Bővebb leírásért és szállásfoglalásért nézzen be a hevizszallas.com weboldalra.

Lorabel Apartmanház Hévíz – A legjobb választás a Hévízre látogatóknak. Új és csodaszép apartmanok közvetlenül a hévízi-tó közelében. Egész évben nyitva! Fantasztikus programok és látnivalók! Ingyenes fürdési lehetőség.