Tartós szőrtelenítés fájdalommentesen lézeres kezelés sorozattal

Napjainkra a hölgyek esetében rendszeressé vált a szőrtelenítés. A borotválás gyors megoldásnak tűnik, de rövid ideig élvezhető, mert a szúrós borosták hamar megjelennek a lábakon. A gyantázás igencsak körülményes és hosszadalmas folyamat, és ugyanez az epilálásról is elmondható. Utóbbi két módszer hosszabb időre varázsolja simává a női lábakat, mint a borotva, de rendkívül fájdalmas szőrtelenítési eljárásnak bizonyulnak, mert gyökerestül tépik ki a szőrt, ami fájdalommal jár, és nem ritkán szőrtüszőgyulladáshoz is vezet.

A tartós szőrtelenítés lézerrel érhető el, fájdalom és szenvedés nélkül. Bár a tartós szőrtelen állapothoz több, egymásra épülő kúraszerű kezelésre van szükség, a végeredmény azonban minden időráfordítást megér, hiszen nem kell hetente, kétnaponta újra és újra szőrteleníteni, csupán egyetlen kezeléssorozatnak kell alávetni a szőrteleníteni kívánt felületeket. Az első kezelés körülbelül 20 százalékkal csökkenti a kezelt területen a szőrzetet, majd 5-6 hét elteltével következhet a következő kezelés, hogy a még működő szőrszálak előbújjanak, és kezelhetővé váljanak.

A tartós szőrtelenítés lézerrel kiváló választás, ha valaki bársonyosan sima lábakat szeretne. Egyre többen választják a lézeres szőrtelenítést a hónalj és a bikini vonal esetében is. Ennek az eljárásnak több előnye is van. Egyrészt megszabadulhatunk a szőrszálainktól, másrészt csak nagyon minimális fájdalommal jár, harmadrészt pedig biztonságos, hiszen úgy pusztítja el a szőrnövekedésért felelős sejteket, hogy közben a környező bőr szöveteit nem károsítja.

Amennyiben Ön is kipróbálná a lézeres, tartós szőrtelenítést, úgy a Körúti Orvosi Centrum szolgáltatását érdemes választania, mert ott a szakemberek profi módon dolgoznak, és a kezelések kedvező áron vannak. Bővebb információért keresse fel a korutiorvosicentrum.hu internetes oldalt.