Thule kerékpártartók vonóhorogra

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó cégek közül mindenképpen a Thule emelkedik ki, amely az egyik legjobb csomagtartó, kerékpártartó és tetőbox gyártó szerte Európában. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egyszerű, praktikus és biztonságos megoldás is arra, hogy kedvenc biciklijét szállítsa.

A Thule kerékpártartók vonóhorogra azért előnyösek, mert bármilyen vonóhorogra rögzíthetőek, és amikor nincsen rájuk szükség, ez sem probléma, mert egyszerűen össze lehet csukni őket. Amikor újra használatba szeretné venni kerékpártartóját, akkor sem kell megijedni, hiszen felszerelése nem igényel semmilyen szerszámot, és percek sem kellenek a felszereléshez. Ha előszerelt pántokkal, hevederekkel rendelkezik, az még inkább biztonságos lehet, a női kerékpároknál pedig vázpótló adapter beszerzésére is szükség lehet. A Thule EasyFold 932 típus összecsukható, így még praktikusabb lehet. A Thule EuroClassic G6 típus pedig az egyik legmagasabb minőségű darab, amely prémium kerékpártartó lehet igényesebb családok számára.

A Thule Euroway G2 kerékpártartó egy elegánsabb kivitelezésű darab, amely könnyű és kompakt egyaránt. Tömege 12,3 kg, hiszen alumíniumból, illetve egyéb könnyű anyagok felhasználásával készült el. Ez egy összehajtható típus, ami akár a csomagtérben is jól megfér. A Thule EuroRide is egy kompakt kerékpártartó, amely dönthető, és rendkívül hasznos lehet kerékpárok biztonságos szállítására. További részletekért és a teljes vonóhorogra rögzíthető kerékpártartóért érdemes lehet felkeresni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, ezt megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@alkatreszek.hu e-mail címen. Weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n megtalál minden márkához megfelelő kerékpártartót.