Tigrisszem karkötők ajándékba vagy saját használatra

Ha van olyan ismerőse, aki előszeretettel hord ékszereket, akkor számára igazán könnyű lesz ajándékot vásárolni. Ha már ékszert ajándékoz, akkor érdemes olyan ékszert vásárolni, mely jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Ilyen például a tigrisszem karkötő!

Tigrisszem karkötők esetében nem kell attól tartani, hogy bármilyen fémallergia jelentkezik, hiszen a tigrisszem egy ásvány. A tigrisszem egy manapság is népszerű ásvány, azonban nem újkeletű dolog, hiszen már őseink is felismerték, hogy különleges hatással rendelkezik és előszeretettel hordták jellemzően a különféle átkok ellen talizmánként. A tigrisszem karkötő a testre és a lélekre egyaránt nagyon jó hatással van. Ugyanakkor érdemes tisztában lenni vele, hogy egy hétnél hosszabb ideig nem érdemes egyhuzamban hordani a karkötőt, ugyanis meggátolja az energia áramlását. A tigrisszem karkötő tökéletes olyanok számára, akik nagyon nehezen hoznak meg döntéseket, sokat tépelődnek. A tigrisszem által feloldhatók az emocionális blokádok. Belső konfliktusok és önértékelési zavarok esetén is kiváló a tigrisszem karkötő.

A tigrisszem karkötő a testre is jótékony hatással van. Csonttörés esetén különösen hasznos, hiszen az ízületekre és a csontozatra is hatással van. A mozgásszerveket aktivizálja és idegi betegségek esetén is segítséget jelent, például ideggyulladás, skizofrénia, üldözési mánia, epilepszia esetén. Ezenkívül a tüdőt és légutakat is erősíti, így a különféle felső légúti megbetegedések esetén hasznos segítséget jelent. Ezenkívül az agyra és a koncentráló képességre is nagyon jó hatással van. Ha szeretne ajándékba vagy saját használatra egy tigrisszem karkötőt, akkor érdemes ellátogatni az asvanyajandek.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat!