Tv2 – a Jóban rosszban sorozat részletei

A Jóban Rosszban első főcímdalát Tóth Vera és Tóth Gabriella énekelték, akik 2009-ig a csatorna népszerű tehetségkutatójában, a Megasztár első és második szériájában versenyeztek. Az új dalt Bencsik Tamara és Bebe, a Back II Black énekese adja elő.

Tv2 – Jóban Rosszban műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is megtekintené a teljes heti tv műsort a sorozattal együtt. A legtöbb belső felvétel egy budapesti X. kerületi stúdióban készül. A stúdió a Csillagvirág utcában található, innen ered a sorozat fő helyszínének, a klinikának a neve. A külső jeleneteket Nagykovácsiban forgatják: ott van a kórház (kastély), a rendőrség, a Bodolai-lakás, az iskola, a polgármesteri hivatal és számos „utca” a sorozatban. A kastély címe: Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 2. A Budapest melletti kitalált kisváros, Csillagkút, a Csillagvirág Klinikán két orvos dolgozik, dr. Pongrácz Péter kardiológus, egyetemes sebész és a nővére, dr. Pongrácz Réka belgyógyász. A kórháznak több tulajdonosa volt. A tulajdonosok jelenleg: dr. Pongrácz Péter (90%), Csillagkút Község Önkormányzata (10%) Vezetőség: dr. Horváth Veronika (rendező), Faragó Alex (társrendező), Fehér Roland (gazdasági igazgató), dr. Nemes Viktor (igazgató-helyettes), Barta Enikő (HR igazgató).

Dr. Pongrácz Péter Haller Sára fia, a Csillagvirág Klinika főorvosa és többségi tulajdonosa. Egyetemes sebész, kardiológus, szívsebész, kardiológus szakorvos. 2005 és 2010 között a klinika főorvosa volt, helyére Fehér Konrádot nevezték ki. 2010-ben elrabolták és 6 hétig egy pincében tartották. Kijött a pincéből amnéziával, 2011 februárjában nyerte vissza szakorvosi státuszát, majd ismét főorvos lett. Amennyiben többet tudna meg a sorozat szereplőiről és a kezdési időpontja érdekelné a sorozatnak, nézzen be még ma a musor.tv-re.