Canon tintapatron széles kínálatban kapható online!

A tintasugaras nyomtatók egy sor fúvókát használnak, amelyek apró tintacseppeket permeteznek közvetlenül a nyomtatási felületre. Termikus tintafejeket használ például a Canon, mert ennek a folyamata fűtőelemet használ, amely elpárologtatja a tintát a fúvókakamrában, és gázbuborékot hoz létre, amely kitágul és kinyomja a tintát.

Canon tintapatron rendelhető a best-toner.hu weboldalon alacsony áron, ezrét nézzen be bátran hozzánk és itt mindent megtudhat a patronokról és meg is rendelheti azokat jó áron. A digitális nyomtatási eljárás lehetővé teszi a számítógépen tárolt kép közvetlen továbbítását tintasugaras vagy lézernyomtatóra. Egyes széles formátumú készülékek nagy tekercs vinil-, papír- vagy vékony műanyagot támogatnak nyomtatási felületként, míg a síkágyas nyomtatók szilárd plakátlapra, habosított táblára vagy merev műanyagra nyomtatnak. A digitális nyomtatás kiválóan alkalmas rövid példányszámú projektekhez, és sokkal gyorsabb átfutási időt kínál az ofszethez képest, és egyedi testre szabást tesz lehetővé minden nyomtatási feladatnál.

A tintasugaras nyomtató finom fúvókáján való átjutáshoz ezek a tinták alacsony viszkozitásúak, és apró pigment- vagy festékrészecskéket tartalmaznak. Mindkettő vízbázisú vagy vizes tintaformula, de mindegyik másképp szárad, amint eléri a nyomtatási felületet. A nyomtató fúvókájából kipermetezett tinta felszívódik a papír szálaiba. Néha a fakulás vagy a színe eltolódás jeleit mutathatja hosszabb idő és közvetlen napfény hatására. És mivel a festékrészecskék teljesen elfolyósodnak a kazettában, a nyomatok továbbra is elkenődhetnek, ha nedvességnek vannak kitéve. A legtöbb tintasugaras nyomtató a piacon hagyományosan festékalapú tintákat tartalmaz. Nagyra értékelik őket, mert képesek élénk színeket előállítani rendkívüli részletességgel. Bővebb leírásért nézzen be a best-toner.hu weboldalra.