Hgtv műsorújság online ingyenesen

A HGTV (Home & Garden Television) egy amerikai televíziós csatorna, amely a ház és a kert díszítésére, rendezésére és felújítására specializálódott. 1994. december 1-jén indították útjára, és a Discovery tulajdonában van. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Hgtv műsor online ingyenesen vár mindenkit a musor.tv weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és mindent megtudhat a műsorokról amit tudni érdemes. Az 1990-es évek elején jelentek meg az első dekorációval kapcsolatos tévéműsorok, de a csatorna még mindig fejletlen volt. Ken Lowe, egy fiatal láncmenedzser, aki rajong a dekorációért és a barkácsolásért, belevágott a kalandba. 1992-ben, miközben Cincinnatiben dolgozott az E.W. Scrippsnél, Lowe-nek sikerült meggyőznie mindenkit egy csatorna ötletével. Az E. W. Scripps Company ezután 75 millió dollárt fektetett be a projektbe. Az E.W. tanácsának pénzügyi segítségével a Scripps felvásárolta a Cinetelt, egy kis vizuális produkciós céget a tennessee-i Knoxville-ben, azzal a céllal, hogy ez legyen az új csatorna elsődleges gyártási helyszíne. A Cinetel így Scripps Productions lett, de több mint 30 program egyidejű legyártása nehezen volt megoldható.

A műsorok nagy részét ezért független amerikai produkciós házak készítették, miközben Burton Jablin, a programozási vezető felügyelete alatt álltak, aki a csatorna identitásának tiszteletben tartásáért felelős a különböző műsorokon keresztül. 1994-ben végre sugározták a csatornát. Eredetileg Home, Lawn és Garden Channel néven hozták létre, a név lerövidült, a logó kidolgozásra került és a csatorna érlelődött. További részletekért, bővebb leírásért és a hgtv műsoraiért érdemes benézni a musor.tv weboldalra. Weboldalunkon más csatornák után is nézhet méghozzá ingyenesen.