Változatos referenciamunkával bemutatkozó építész Zalaegerszeg és vonzáskörzetében

Egy építész munkára való felkérése, majd megbízása komoly döntés. Amennyiben nem ismeretség alapján történik a megkeresés, nyilván hosszas utánajárás előzi meg a választást. Alátámasztásként pedig a referencia munkák alkalmasak leginkább.

Két építész Zalaegerszeg és annak környékén örömmel vállalja tervezői feladatok ellátását, megmutatva az általuk képviselt dinamikus, fiatalos vonalat. A Vas Megyei Építész Kamara aktív tagjai nem csak Vas vármegye határain belül, hanem az ország különböző területein nyújtanak teljes körű generáltervezői szolgáltatást. Munkásságuk nyomon követhető a studioalternativa.hu weboldalon, ahol a Referenciák fülre kattintva láthatóvá válik milyen munkák kerültek ki a kezük alól, vállalkozásuk létrejötte óta. A fiatal építészek Zalaegerszeg városában is több alkalommal végeztek már tervezői munkálatokat az elmúlt években, melyek elkészültek, illetve tervezés, vagy építés alatt állnak.

A Studio Alternatíva Építésziroda építészei zalaegerszegi családi házakon kívül középületek és ipari épületek tervezésével is foglalkoznak. Ez a széleskörű munkavállalás visszaköszön a referenciáikban is, hiszen repertoárjukban szaunaház, irodaház, üzlet, szabadidő ház és hétvégi ház is található. A studioalternativa.hu oldalon látható, hogy az építészek Zalaegerszeg környékén nem csak új ingatlanok tervezésében, hanem azok bővítésében és átalakításában is tudnak professzionális segítséget nyújtani. Természetesen a szolgáltatás országszerte érvényes, a rájuk jellemző vonásokat már sok épület büszkén viseli magán. Aki további információkra vágyik, vagy akit meggyőzött az építész páros eddigi munkája, keresse őket bátran a studioalternativa.hu weboldalon található elérhetőségek valamelyikén, vagy személyesen a körmendi címükön!