Vivid color gel kedvezményes áron az interneten!

A géles körömhosszabbítás egyik jó tulajdonsága, hogy nagyon könnyen használható, könnyebben és gyorsan felvihető, minden stressz nélkül. Mivel a körömhosszabbításokhoz egy popper eszközkészlet tartozik, amely különböző méretű és hosszúságú gél hegyeket tartalmaz, így könnyebb lesz használni, mivel a különböző nőknek eltérőek a preferenciái, a köröm mérete és alakja, így kiválaszthatják a nekik megfelelő zselés körömcsúcsot.

Vivid color gel elérhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide még ma és válogasson kedvére a szebbnél szebb színű vivid color gel kínálatban. Bár különböző formákban és méretekben kaphatók, igényei szerint beállíthatók ezek a gélek. Bármelyik forma tetszhet, hiszen bármikor használhatja a gélt az elkészítéshez. Mi más lehetne ennél jobb választás? Tiszta és könnyű gélréteget kell felvinni a köröm gélhosszabbítására. Ezután a természetes körmét, a körömhosszabbítással a LED lámpa alá kell helyeznie. A gél kötőanyagként működik, a LED-lámpa alatt megköt, így a hosszabbítás és a köröm egymáshoz igazodik, és úgy néz ki, mint egy egész köröm, és nem úgy tűnik, mintha egy hosszabbítás lenne a természetes köröm fölött. Szuper hatékonyak és gyorsan használhatók, könnyen száradnak és megkeményednek. Tökéletesen illeszkedik, így egészében úgy néz ki, mint egy természetes köröm.

A vivid color géles körömhosszabbítások tartósak, és akár három hétig is eltartanak, azonban azt írják, hogy hosszabb ideig nem szabad használni, mert károsíthatja a természetes körmöt, és a hosszabb használat nem előnyös. Ha szeretné eltávolítani a vivid color zselés körömhosszabbítást, soha nem volt ilyen egyszerű, hiszen csak fóliával és acetonnal kell jól felszívnia, tehát lehúzható, mintha zselés lakklemosóval távolítaná el a körömlakkot. Bővebb leírásért és vivid color rendelésért kattintson a marilynails.hu weboldalra.