Hatékony ellenszer a zöld alga ellen

A zöld alga megjelenése rengeteg bosszúságot okoz a kerti tó tulajdonosoknak. Nem csoda, hiszen igazán kellemetlen, amikor a gondosan elkészített kerti tavat elcsúfítja a megjelenő és elszaporodó zöld alga. Szerencsére nem kell beletörődni a helyzetbe, ugyanis létezik ellenszer, méghozzá természetes összetevőkből.

Zöld alga ellenszere a természetes összetevőket tartalmazó BioBird algamentesítő koncentrátum. A legtöbb kerti tó tulajdonos találkozik az algásodás kellemetlen látványával. Aki nem, annak őszintén mondjuk, hogy nagyon szerencsés. Jellemzően kétféle alga szokott megjelenni a kerti tavakban, ezek a zöld és a fonalalga. A zöldalga általában az újonnan telepített tavakban jelenik meg, de előfordulhat régebbiekben is. Az újonnan telepített tavakban azért szokott megjelenni a zöld alga, mert a tavi virágföldből kiszabaduló tápanyagokat a még meg nem fakadt növények nem képesek felvenni, ez pedig kiváló táptalajt jelent az algák elszaporodásának. Ez régebbi tavaknál a halak túletetése vagy a nem megfelelő szűrés miatt is bekövetkezhet.

Ha a kerti tóban már elszaporodtak az algák, akkor sem kell elkeseredni, ugyanis a SUNI-KFT által forgalmazott BioBird megoldást jelent a problémára. A BioBird algamentesítő granulátum, olyan biológiai összetevőkből áll, mint az enzimek, nyomelemek és élő organizmusok. A termék magas színvonalat képvisel. Ha szeretne búcsút inteni a túlzott alga szaporulatnak, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a BioBird algamentesítőt. A termék tízezer liter tóvízhez felhasználható. A piacon egyedülálló módon a BioBird algamentesítő a zöld és a fonalalgák ellen is megoldást jelent. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a BioBird algamentesítő kapcsán, akkor látogasson el a sunikft.hu webáruházba!