Zsuffa Ákos tulajdonos beszámolt legújabb projektjéről

Pogányban természetközeli, szemléletformáló élménypark és négycsillagos szálloda nyílt. A tulajdonos Zsuffa Ákos mesélt a beruházásról és elárulta, hogy a zöldmezős beruházás megvalósítása több, mint nyolcszáz millió forintba került.

Zsuffa Ákos tulajdonos elmondta, hogy a Pécshez közeli Pogányban megépült Zsályaliget Hotel hétszáz négyzetméter alapterületű és nyolc szobával rendelkezik. A szobák és a teljes hotel akadálymentesített. Ezenkívül a hotelhez tartozik wellness-részleg és negyven fő befogadására alkalmas konferencia terem. A szállodához tartozik egy huszonhárom hektáros területnyi élménypark, amin hét hektáron több, mint harminc attrakció található. Az attrakciók közt gumijátszótér, quadpálya, nádlabirintus és trambulinpark is megtalálható. A hét hektáros területen található egy tanösvény, mely a környék nevezetességeit és élővilágát hivatott bemutatni, valamint háziállatok sokaságát bemutató agrárfarm és nomád állatkert. Egy biztos a gyerekek itt biztosan nem unatkoznak!

Zsuffa Ákos elmondta, hogy a beruházás, több, mint nyolcszáz millió forintba került, viszont ebből ötszáz millió európai uniós támogatás. Zsuffa Ákos azt is kiemelte, hogy az élményparkhoz még egy fogadóépület is tartozik, ami háromszáz négyzetméteres és okosház funkcióval van ellátva. Itt is, akárcsak a park teljes területén szelektíven gyűjtik a szemetet és a környezettudatosságra igyekeznek felhívni a figyelmet, napkollektorok által. Zsuffa Ákos elmondta, hogy a jövőben további szálláshelybővítés, étterem nyitás és szabadtéri színpad kialakítása van tervben. Ezenkívül a sportolási lehetőségek bővítésére is szeretnének koncentrálni. Egy biztos, érdemes ellátogatni a Zsályaliget Hotel és Élményparkba!