A csomagküldés során ne kockáztasson!

A csomagküldő szolgáltatás minősége rendkívül fontos, hiszen mindannyian azt szeretnénk, ha a küldeményünk épségben és időben megérkezne a feladóhoz.

Az Euexpress szolgáltatása azok számára nyújt remek választást, akik minőségi szolgáltatást szeretnének igénybe venni kedvező áron. Az Európai Unió teljes területén elérhető a csomagküldés, Magyarországról Magyarországra, Magyarországról külföldre, valamint külföldről Magyarországra irányuló esetekben is. Ennek köszönhetően minden esetben igénybe vehető, ha a feladó és a célszemély is EU-s országban él. A minőségi szolgáltatásnak három fő ismérve van. Az első és legfontosabb a megbízhatóság, hiszen elsődleges fontosságú, hogy a feladott csomag meg is érkezzen a célszemélyhez. Az Euexpress esetében emiatt egyáltalán nem kell aggódni, a csomagok elveszése kizártnak tekinthető. A szolgáltatás minőségének másik nagyon fontos ismérve a gyorsaság; a legtöbb esetben kívánatos a minél gyorsabb kézbesítés. Ebben az Euexpress élen jár. Harmadik szempontként meg kell említeni az árat, hiszen az sem tekinthető elhanyagolhatónak.

Mi magunk is tehetünk annak érdekében, hogy a szolgáltatás minél zökkenőmentesebb legyen. Tartsuk be az Euexpress alapvető ajánlásait a csomagolásra vonatkozóan. Ez azért is fontos, mert ha a csomagolás nem megfelelő, a futár megtagadhatja az átvételt. Szerencsére ezek a kritériumot egyáltalán nem szigorúak, de a csomagolás legyen ép és sértetlen. Az is fontos, hogy a csomagból le lógjon ki semmi és ne legyen a csomagra egy külső kisebb csomag ráragasztva. Törékeny áru szállításánál még nagyobb odafigyelést igényel a csomagolás, hiszen elemi érdekünk, hogy az esetleges sérüléseket elkerüljük. Ezért célszerű fadobozt használni, az ütődések ellen pedig kitölteni a doboz belterét.