Minőségi csomagolás csomagoló fólia segítségével

Egy termék becsomagolásához több szempontot érdemes figyelembe venni. Főleg élelmiszer esetén, a huzamos eltarthatóság érdekében szükséges megfelelő csomagolástechnikai eszközt igénybe venni. Az árucikk tulajdonságaira tekintettel megbízható, szavatosságát garantáló csomagoló fólia használatát javasoljuk hétköznapi használatra. A forgalmazó és hatásági elvárások megkövetelik a minőséget, az Ugrinpack Kft. erről gondoskodik innovációs eljárásaival. A gyártási folyamatoknál csak környezetkímélő megoldások jöhetnek szóba cégünknél, erről olvashat bővebben az ugrinpack.eu-n.

Minden csomagoló fólia előállítása során az ügyfelek elképzeléseit valósítjuk meg. A terméket, rendeltetésétől függően, tetszés szerint mennyiségben, a legalkalmasabb anyagból gyártjuk le. A megrendeléseket 1 napos határidővel teljesítjük, a kiszállítás és fizetés a szerződésben foglaltak szerint történik. A dizájntervezéstől, a jelöléstechnikán át a ragasztószalagig minden mozzanatot irányítunk, egészen a kereskedelmi hasznosításig. Ügyfeleink számára egyedülálló csoportos szolgáltatásokat tudunk nyújtani az Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter révén. Az Ominpack néven is ismert non profit szervezet afféle stratégiai szövetség a termelési költségek csökkentésére. A hatékonyság növelése érdekében végezzük kutatásainkat, maximalizmusunk közismert. Weboldalunkon személyre szabott árajánlatot kérhet!

Megfelelő csomagoló fólia kiválasztásában segítségére lesznek felkészült munkatársaink. A új csomagolótechnikával létrehozott egyedi darabok felhasználási területe óriási! Ha szeretné közelebbről is megszemlélni a minőséges, környezetbarát terméket, kérjen mintacsomagot ügyfélszolgálatunktól! Saját kezűleg győz%