A hibátlan mosoly érdekében válassza a fogbeültetést!

Amennyiben ragyogóan szép mosolyt szeretne, akkor bizony a hiányos fogsor az nem megengedhető. Szerencsére neves fogászatunk, a H&H Dental rendelő bármikor elérhető lehet az Ön számára is professzionális kivitelezést és kedvező árak mellett.

A fogbeültetés, avagy az implantálás egy kis ambuláns műtét, mely időtartama rendelőnkben maximum egy órát vesz igénybe. Az egészséges szervezet számára ez nem is jelent nagyobb megterhelést, csak helyi érzéstelenítésben történik, hiszen a műtét nem jár fájdalommal, vagy kellemetlenséggel korszerű megoldásainkban hála.

A fogbeültetés természetesen egy előzetes és teljes kivizsgálás után történhet. A kivizsgálás mindig egy nyugodt beszélgetéssel kezdődik, ahol tájékozódunk egészségi állapotáról, fogakra vonatkozó előzményekről. A beszélgetést után átvizsgáljuk a szájüreget, készítünk egy panoráma röntgent. Az eredmények alapján pedig máris készítjük az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő kezelési tervet.

Az alapos, precíz, fájdalommentes fogbeültetés érdekében tehát Önnek is csak annyit kell tennie, hogy székesfehérvári rendelőnk mellett dönt és máris készséggel állunk rendelkezésére. A H&H Dental csapata várja, mi hibátlan mosollyal ajándékozzuk meg!