A higiénia szerepe a duguláselhárításban

A duguláselhárítás Veresegyház és környékén nap mint nap része munkánknak. Nem egyszer láttuk már, hogy egy évtizedek óta használatban lévő lefolyó mennyi szennyeződést és lerakódást képes magában rejteni. Ha dugulás megszüntetése során nincs meg a kellő elővigyázatosság higiéniai szempontból, könnyedén fertőzések alakulhatnak ki.

A duguláselhárítás Veresegyház területén az ún. “piszkos munkák” közé tartozik, hiszen a szennyvízcsövekben, a wc, a fürdőkád és a mosogató lefolyójában rengeteg különböző eredetű szennyeződés halmozódhat fel az évek során. Ezek nem csak a csövek elzáródása miatt jelenthetnek problémát, de a bennük elszaporodó baktériumok miatt is. A duguláselhárítást Veresegyházán szakmailag felkészült csapatunk végzi a megfelelő eszközök birtokában.

Odafigyelésünk a minőségi és igényes munka mellett a higiéniára is kiterjed, ezért nagy gondot fordítunk eszközeink fertőtlenítésére és arra, hogy a duguláselhárítás során a környezetünket se szennyezzük a csövekből előkerülő lerakódásokkal. A higiénikus munkavégzés ma már alapvető követelmény egy profi szakemberrel szemben. Mi ezt nyújtjuk megrendelőinknek – duguláselhárítás Veresegyház!