A legfontosabb fodrászkellékek

Egy jó fodrász az alapfelszerelése nélkül félember. Hiába a szaktudás, a többéves szakmai tapasztalat, eszközök nélkül nem megy az alkotás. Ha fodrászkellékekre van szükséged, akkor nem szükséges ellátogatni a közeli üzletbe, hiszen akár online is beszerezheted a legfontosabb kellékeket.

Fodrászkellék használatával megalkothatod a vendég által megalkotott frizurát. Egy jó fodrász kelléktárában nem csupán egy fésű vagy olló található meg. Természetesen nem kell több tucat ollót beszerezned, hogy jól végezd a munkád, azonban rendelkezned kell minden olyan eszközzel, amely elengedhetetlen a minőségi munkavégzéshez. A fodrászkellékeken nem érdemes spórolni, hiszen, ha rossz minőségű termékkel dolgozol vagy egy adott eszközt nem megfelelően használsz, akkor az a végeredményen is meg fog látszani. Az ollók elengedhetetlen részei az alkotásnak. Vannak ritkító és egyenes ollók, mindkét típus elengedhetetlen és más-más feladat elvégzésére alkalmasak. Ha ollót vásárolsz, akkor semmi esetre se valami olcsó, silány, kínai változatot vegyél, mivel később rengeteg bosszúságot fog okozni. A legjobb, ha kézzel kovácsolt, minőségi ötvözött acélból készült terméket vásárolsz.

Fésűk terén sem szabad beérni eggyel, ugyanis szükséged lesz körkefére, alap kettős fésűre, hagyományos fésűkre különféle fogsűrűséggel. Rengeteg nő festeti a haját, így a hajfestéshez szükséges eszközök is fontos részei a kellék táradnak. Ilyen például a csipesz, az alufólia, a speciális hullámos fésű, a kesztyű, az edény, a kisebb csatok és az ecset. Ha dauer szolgáltatást is nyújtasz, akkor szükséged lesz kesztyűre, hajcsavaróra, szivacsra és speciális hullámos fésűre. Ha szeretnéd beszerezni a szükséges fodrászkellékeket, akkor látogass el a szepsegcikk.hu webáruházba!