Miért érdemes francia nyelvoktatáson részt venni?

A francia nyelv ismerete mindenképp hasznos. Ha pusztán Európát tekintjük, akkor nagyjából a német nyelvvel van holtversenyben. Világ viszonylatban viszont a francia egyértelműen lekörözi a németet, hiszen szerte világon beszélik ezt a nyelvet, olyannyira, hogy világnyelvnek számít.

Francia nyelvoktatás mindenképp hasznos, ha szeretnéd bővíteni nyelvtudásod. A francia kultúra iránt érdeklődőknek mindenképp ajánlott megismerkedni a nyelvvel is, különösen, ha valaki annyira lelkes és műkedvelő, hogy francia könyveket és verseket szeretne eredetiben olvasni. Ha te ennyire nem vagy elvakult művészrajongó, viszont egy francia nyaralás, nászút vagy üzleti út miatt szeretnél legalább társalgási szintre eljutni, esetleg romantikus típus vagy és a szerelem nyelvén szeretnél megszólalni, esetleg szerelmed francia anyanyelvű és szeretnéd lenyűgözni francia tudásoddal, akkor érdemes az Up2You Nyelviskolában belevágni a tanulásba! Miért pont itt? Itt minden hozzád igazodik és azt a célt szolgálja, hogy valóban megtanulj franciául. Mindezt a te tempódban és rugalmas időbeosztásban.

Az Up2You Nyelviskolában többféle bérletrendszer áll rendelkezésre, így eldöntheted, hogy számodra melyik a legideálisabb. Ha inkább csak hobbi számodra a francia tanulás, akkor a hat órás bérletet javasoljuk. Ha több időd van tanulni, akkor a tizenkét órás bérlet is szóba jöhet. Ha viszont minél gyorsabban akarsz fejlődni és nagyon komolyan gondolod a tanulást, akkor érdemes a tizennyolc órás bérletet választani. Az sem jelent akadályt, ha a francia nyelvvizsgára szeretnél felkészülni! A francia nyelvtanulás során tanárod egyénileg, csak veled foglalkozik. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor érdemes ellátogatni az up2you.hu weboldalra!