A legjobb Ttr festékszalag címkenyomtatóhoz

A hőtranszfer nyomtatás gyors és tiszta folyamat, melegedés és hűtés nélkül. Ez nem nedves vagy piszkos folyamat, és az eredmények azonnal megszáradnak, nem igényelnek keményedést. A Ttr szalag használatával a nyomtatás tökéletes a tekercs elejétől a végéig, ezáltal szabványos vonalkódok és változó információs címkék előállítására, igény szerint.

Ttr festékszalag címkenyomtatóhoz rendelhető a digilabel.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és megtekintheti szuper Ttr festékszalag kínálatunkat a legjobb árakkal és legszuperebb termékekkel. A Ttr címkenyomtató szöveget, vonalkódokat és grafikákat állít elő egy rögzített alacsony energiaigényű nyomtatófej használatával, amely a nyomtatási terület teljes szélességén átível. A nyomtatófej egyetlen, több ezer apró elemből álló sorból áll, amelyek mérete általában 8 vagy 12 pont/milliméter, ami 200 vagy 300 dpi nyomtatási felbontást eredményez – de akár 600 dpi is elérhető. A Ttr nyomtató a nyomtatófej pontjainak hőjét használja fel egy speciálisan előállított hőcímke kémiai bevonatának aktiválására, amely elsötétíti az egyes pontokkal érintkező területet a címke képének előállításához. A hőátadó nyomtató hőszalagot használ: a hőátadó szalag egy átlátszó műanyag (PE) filmtekercs, amelynek egyik oldalán színes pigment vagy „tinta” van, leggyakrabban fekete (bár sok szín áll rendelkezésre).

A nyomtatási követelményektől függően a bevonat formulázható viasz, gyanta vagy mindkettő keverékének felhasználásával. A hőátadó Ttr szalag áthalad a hőnyomtató fejen, a bevont oldallal a címke felületéhez nyomva. Az egyes pontok által termelt hőenergia hatására a pigment átkerül a hordozófóliára és kötődik a címke felületéhez. A nyomtatófejet alkotó elempontokat a nyomtató elektronikus úton felmelegíti és gyorsan lehűti, miközben a címke és a szalag is egyszerre halad el alatta. További részletekért keresse fel a digilabel.hu-t.