Mikroinjekciós harminchat tűs ránctalanító eljárás a feszes bőrért!

A fiatalos bőr az évek múlásával egyre nehezebben őrizhető meg. Harminc éves kor felett sok nő dönt úgy, hogy beszerez valamilyen ránctalanító krémet vagy kozmetikumot, hogy lelassítsa az idő múlásának következményeit. Ez egy közkedvelt módszer, azonban van ennél hatékonyabb is.

Ránctalanítás – a krémek használata csak bizonyos pontig lehet hatékony, illetve nem szabad elfeledni, hogy ezek a kozmetikumok nem járnak túl látványos eredménnyel. Elsősorban lelassítják az ráncok kialakulásának folyamatát, viszont nem lesz használatuktól fiatalosabb a bőr. Ha szeretne újra magabiztosan tükörbe nézni, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a mikroinjekciós harminchat tűs ránctalanító eljárást, mely szemmel is jól látható változásokkal jár. Ez a módszer teljesen biztonságos és hatékony. Sokan tartanak a botoxtól vagy a műtéti eljárásoktól, hiszen ezek meglehetősen drasztikus megoldások és nem igazán természetes a végeredmény. A mikroinjekciós harminchat tűs ránctalanító eljárás igazán hatékony, természetes megoldással jár.

A mikroinjekciós harminchat tűs ránctalanító eljárást minden esetben egy konzultáció előzi meg. Ekkor a vendég részletes tájékoztatást kap és minden kérdésére megkapja a választ. Az eljárás során sminkeltávolítás, majd bőrfertőtlenítés történik, majd a kezelendő felületre érzéstelenítő krémet masszíroz a szakember. Ezek után sor kerül az injekciózásra, majd bőrfertőtlenítés és egy nyugtató arcmaszk felhelyezése történik. A ránctalanító eljárás azért olyan hatékony, mert két síkon zajlik. Először is a hatóanyag kifejti hatását. Ezzel egyidőben a mikrószúrás következtében beindul az elasztin és kollagén termelődés, mely beindítja az öngyógyító folyamatokat. Bővebb információkat a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon talál!