Sup rendelés az interneten kedvező áron

A SUP deszka méretének megfelelően kell működnie. Ha a deszka nem kiszorítja a súlyának megfelelő mennyiségű vizet, akkor nem fog megfelelően támaszkodni, és a deszka instabilnak érezheti magát. A deszka térfogata és súlya két tényező, amelyek befolyásolják, hogy mennyire fogják stabilnak érezni magukat, és hogy a deszka mennyire fog haladni a vízen.

Sup rendelés online jó áron elérhető a citidepo.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres már SUP deszkát. Fontos a stabilitás: A masszív deszka valamivel merevebb, mint a felfújható deszka, ami stabilabb érzést nyújthat, különösen hullámzás közben. A tömör deszkák hajlamosak lejjebb menni a vízben, ami szintén stabilabb érzetet teremthet. Van hol tárolni: A szilárd SUP-ok sok helyet foglalhatnak el. Ha bőséges hely van a garázsában, és olyan járművel rendelkezik, amely képes szállítani, akkor a szilárd SUP jó választás. A felfújható SUP-ok PVC külsővel rendelkeznek, ejtett öltéssel, amelyek légmagot hoznak létre. Tartalmaznak szivattyút a deszka felfújásához és egy tárolózsákot, amikor nem használják, így ennek plusz hely szükséges.

A térfogatot és a súlykapacitást a deszka hossza, szélessége és vastagsága határozza meg. A SUP gyártók ezt a három dimenziót különböző módon kombinálják a különböző teljesítményjellemzők elérése érdekében. Térfogat: A deszka literben kifejezett térfogata jelzi azt, hogy a deszka mennyire képes úszni súlyával. Minél nagyobb a térfogat, annál nagyobb súlyt bír el a sup deszka. Súlykapacitás: Minden sup deszkának van egy súlya, ami kilóban van feltüntetve. A súlykapacitás ismerete fontos, mert ha túl nehéz egy deszkához, az alacsonyabban fog haladni a vízben, és nem hatékony az evezéskor. Amikor a teherbírásra gondol, vegye figyelembe a teljes súlyt, amelyet a táblára helyez, beleértve a testtömegét és a magával vitt felszerelés, étel és ivóvíz súlyát. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a citidepo.hu weboldalt.