A mosdó dugulása

A mosdó eltömődésének leggyakoribb oka, akárcsak a kád vagy a zuhanyzótálca esetében, a hajszálak és a kozmetikumok okozta lerakódások. Mit is jelent a kozmetikumok általi lerakódás? Ha jól belegondolunk, néha-néha a reggeli sietségben egy-egy félrenyomott fogkrém lecsusszanhat a lefolyóba, de a hölgyek jól tudják, hogy az arctisztítás és a különféle arcápolók is sokszor a mosdóban végzik.

A duguláselhárítással Pomáz és környékén működő vízvezeték szerelők a mosdó eldugulásának esetén a szifon tisztítását javasolják, mely a biztos megoldást jelenti. Előtte viszont kipróbálhatjuk a pumpálást is – mondják a duguláselhárítás Pomáz szakemberei. Ha a pumpálás sem hozott eredményt, jöhet a szifon tisztítása. Ennek összeszerelésénél azonban fokozottan óvatosan és figyelmesen járjunk el, mert ha nem jól rakjuk össze, akkor szivárogni fog.

A saját kezű, nem hozzáértő általi beavatkozást pedig nehezebb orvosolni – hangoztatják a duguláselhárítás Pomáz szakemberei. Kipróbálhatjuk még a vegyszeres megoldást is, ilyenkor azonban granulátumos fajtát válasszunk. Ha Ön nem vízvezeték szerelő és nem szeretne kockáztatni a szifon tisztításával, hívja a duguláselhárítás Pomáz csapatát, akik a hívást követően már egy óra múlva a helyszínen lesznek. A duguláselhárítás Pomáz szakemberei gyorsan és szivárgásmentesen végzik el a szifon tisztítását, illetve összeszerelését.