Ismerd meg a hajós munkavállalók mindennapjait!

Ha mindig is érdekelt a hajós munka, de nem tudod, hogy ez mivel jár, akkor mi most segítünk. Sokan sok mindent mondanak a hajós munkáról, mindenkinek más és más tapasztalata van. A legjobb viszont, ha olyan információkat szerzel, melyeket tapasztalt munkaközvetítők adnak, melyek biztos forrásból származnak, majd ezen adatok alapján döntesz a hajós munka mellett vagy ellen.

A hajós munkavállalók mindennapjai a fedélzeten nem egyszerűek, a munka nehéz, bírni kell a hajtást. Vigasz viszont, hogy a hajón legalább tényleg meg is térül minden erőfeszítésed, ez látszódni fog a fizetéseden. Az alkalmazottak legtöbbször két és három ágyas kabinokban kerülnek elszállásolásra. Minden egyes kabin saját, vagy közös zuhanyzós fürdőszobával és toalettel van ellátva. Egy asztal és egy szekrény szintén a kabinok felszereltségéhez tartozik. Mivel szabvány konnektorokkal vannak felszerelve, így azokat nyugodtan használhatod.

A külső, tehát ablakos kabin inkább folyami hajóknál jellemzőbb, a hajó felépítéséből adódóan. A belső kabin már a nagyobb hajóknál jellemző, így főként óceánjáróknál, ahol a hajótest kellően széles ahhoz, hogy a vízszint alatti terület is kihasználható legyen. Az alkalmazottak egyenruháját minden esetben a hajótársaság tisztíttatja. A saját ruhák pedig a hajó mosodájában moshatóak, ugyanis időbeosztás szerint lehetőség van a mosógép és a szárító használatára.

A Crew Agency által közvetített hajókon a hajós munkavállalókra külön személyzeti szakács főz, a három főétkezés a személyzeti étkezőben fogyasztható el. Emellett egész nap elérhető a személyzet számára a kávé, tea, különféle üdítőitalok, ásványvíz, pékáru és vaj. Jelentkezz mihamarabb, ha úgy érzed, hogy kiállnád a próbát, ha nem zavar a hajtás, ha szeretsz utazni és szereted az embereket!